TEL 0485/39.33.73
Video- en parlofoon

Video- en parlofoon

Video- of parlofoon

Video- en parlofoon installaties zijn er in verschillende uitvoeringen en toepassingen. Je kunt kiezen voor een eenvoudig systeem voor ééngezinswoningen tot een complexe installatie van één of meerdere appartementsgebouwen.

De buitenposten van de video- en parlofoon kunnen op de muur geplaatst worden maar kunnen ook ingebouwd worden in het metselwerk van het gebouw of in een poortzuil. Verder kunnen de systemen nog uitgerust worden met verschillende modules om deuren of poorten te openen zoals een codeklavier of magneetlezer. Verder is er ook nog de mogelijkheid om het volledige systeem via een portiercentrale te laten lopen of via je Wi-Fi-netwerk bij jou thuis of kantoor, zo kan je de volledige installatie bedienen via iPhone, iPad, smartphone en tablet.

Het is ook mogelijk om bij de installatie één of meerdere extra beveiligingscamera’s aan te sluiten zodat je op elk ogenblik alles in het zicht kan hebben.

Voor de video- en parlofoon installaties werken wij enkel met producten die prijs/kwaliteit in orde zijn en hier ook uitvoerig op getest zijn.

We hebben in ons productgamma ook één buitenpost die geschikt is voor personen met een handicap. Hierbij heeft de camera een bredere hoek en is er een digitale zoom geïntegreerd zodat deze module ook geïnstalleerd kan worden op een hoogte die voor andersvaliden toegankelijk zijn. Het geluidssignaal verzekert ook optimale prestaties in omgevingen waar veel storingen zijn. De centrale toets is uitgerust met een relïefopschrift dat de identificatie van de toetsen toestaat voor personen met een visuele handicap. Tot slot is er bij deze buitenpost nog de statusmelding met lampjes, grote iconen en de mogelijkheid om vocale boodschappen te activeren.

 

onze webshop
Webshop

De webshop komt binnenkort online

Bekijken

locatie
CONTACT
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop!